Personal training

We bepalen samen jouw sportdoelen en hoe jij deze kan behalen. De invulling van deze training is geheel flexibel en afhankelijk van jouw wensen. Personal training op jouw niveau!

Personal training bij Penders leefstijl coaching

Na jouw eerste proefles bepalen we welk pakket bij jouw wensen aansluit. De trainingen zijn geheel flexibel en afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen.
Wil jij het maximale uit jezelf halen en jouw doelstellingen behalen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn persoonlijke trainingssessies zijn ontworpen om jou te helpen en jouw sportieve doelen te bereiken, ongeacht je niveau of ervaring.
Of je nu je uithoudingsvermogen wil verbeteren, je spieren wil versterken, je flexibiliteit wil vergroten of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw reis naar succes. Samen zullen we een op maat gemaakt trainingsprogramma ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften en doelen.
De trainingen zijn op een locatie die voor jou praktisch is. Bij jouw thuis, in een park in de buurt of op een ander geschikte locatie.
Klaar om de beste versie van jezelf te worden? Laten we samen aan de slag gaan en jouw sportieve dromen waarmaken! Met mijn passie voor sport en toewijding aan jouw vooruitgang, gaan we jouw doelen realiseren.

2 jaar gecertificeerd coach en trainer

Mijn certificaten/opleidingen

Wat mijn klanten over mij zeggen

De afwisseling in je lessen zijn erg fijn. Je lessen zijn altijd goed voorbereid en door de variatie in de oefeningen zijn jouw lessen ook nooit saai. Bij jou kan ook iedereen de oefeningen doen op zijn/haar niveau, waardoor iedereen het altijd goed kan volgen. Daarnaast heb ik het gevoel dat je oprecht geïnteresseerd bent in de ander en op zoek bent naar welke bijdrage je kunt leveren aan de welzijn van de ander. Die betrokkenheid zorgt voor een fijne verbinding. Ik ga altijd met een goed en voldaan gevoel naar huis!

Lisanne

Training Tarieven

De eerste keer trainen is gratis, daarna kijken we welk pakket bij jouw
wensen en doelen aansluit. Een losse training is natuurlijk altijd mogelijk voor een scherp tarief van €52.

Kom in beweging

€240

Stap voor stap naar gezondheid

€460

Doelen bereiken met een duurzame verandering

€680

Herken jij je hierin?

Klinkt dit bekend? Laten we samen aan de slag gaan! Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met mij op

Wil je kennismaken? Of ben je benieuwd hoe ik jou kan  helpen? Dat kan! En het kost je niks.

Of bereik mij op een andere manier

Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?